محل تبلیغات شما

هنگامی که شرکاء به هر دلیلی تصمیمی مبنی بر پایان دادن به شراکت و فعالیت شرکت اتخاذ نمایند، می بایست اقدام به انحلال و تصفیه شرکت نمایند.
تصفیه شرکت آخرین مرحله فعالیت یک شرکت می باشد و در این مرحله فعالیت شرکت خاتمه می یابد و دارایی هایی آن بنا بر قانون میان شرکا تقسیم شود.
به عبارتی مرحله بر چیدن یا انحلال شرکت را تصفیه می گویند .تصیفه شرکت به عهده مدیران شرکت می باشد، مگر اساسنامه شرکت یا مجمع عمومی فوق العاده ای که رای به انحلال می دهند.

مطابق ماده 199 قانون تجارت ایران در موارد زیر شرکت تصفیه و منحل می شود:
1-هنگامی که شرکت موضوعی را که برای آن تشکیل شده است انجام داده یا انجام آن غیرممکن شده باشد
2-درصورتی که شرکت برای مدت معین تشکیل گردیده وآن مدت منقضی شده باشد مگراینکه مدت قبل ازانقضاء تمدید شده باشد
3-درصورت ورشکستگی
4-درهر موقع که مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام بهرعلتی رای به انحلال شرکت بدهد
در موارد دیگر امکان دارد یک شرکت برای یک پروژه به مدت معین سرمایه گذاری شده باشد یا اساسنامه بین شرکا قید شده باشد که مدت فعالیت شرکت یک زمان معین باشد که خارج از آن زمان موضو عی برای فعالیت نداشته باشند بنابراین مم به اعلام انحلال شرکت می باشند . ورشکستگی نیز یکی از موارد انحلال شرکت می باشد که موضوع بحث ما نمی باشد
در ضمن قانونگذار به شرکا اجازه داده که در مجمع عمومی فوق العاده جمع شوند و شرکت را با رعایت حد نصاب قانونی آرا و اعضا ء منحل شده اعلام نمایند.
همچنین در موارد خاص هر فرد ذی نفع می تواند برای انحلال شرکت به دادگاه مراجعه نماید و انحلال شرکت را از مراجع قانونی در خواست نماید. این موارد عبارتند از:
۱  – در صورتی که تا یک‌سال پس از به ثبت رسیدن شرکت هیچ اقدامی برای انجام موضوع آن صورت نگرفته باشد و نیز در صورتی که فعالیت‏های شرکت در مدت بیش از یک‌سال متوقف شده باشد.
۲ – در صورتی که مجمع عمومی سالانه برای رسیدگی به حساب‏های هر یک از سال‏های مالی تا 10 ماه از تاریخی که اساسنامه تعیین کرده است تشکیل نشده باشد.
۳ -در صورتی که سمت تمام یا بعضی از اعضای هیات‌مدیره و همچنین سمت مدیرعامل شرکت طی مدتی بالغ بر 6 ماه بلا‌متصدی مانده باشد
چگونگی تصفیه شرکت
طبق قانون تجارت امر تصفیه شرکت با مدیران شرکت  می باشد مگر در اساسنامه شرکت یا مجمع عمومی فوق العاده های که رای به انحلا ل ذکر شده باشد که در این صورت (مدیر تصفیه )این وظیفه را بعهده دارد .
شرکت از زمانی که اقدام به تصفیه و انحلال می نماید مجاز به فعالیت تجاری نمی باشد مگر در شرایطی که از عنوان در حال تصفیه استفاده نماید. تا تمامی شرکت ها و مراجعین به شرکت باید بدانند که این شرکت در حال تصفیه می باشد . وتنها با هدف  انجام ، تصفیه و خاتمه یافتن شرکت فعالیت می نماید . در این خصوص قانون با تاکید و جدیت بیان می کند شرکت به محض انحلال در حال تصفیه به حساب می اید  وباید درادامه   کنار نام شرکت ( درحال تصیفه )ذکر شود و مدیر یا مدیران تصیفه و نشانی ان باید ظرف پنج روز برای اطلاع عموم در روز نامه رسمی ورومه کثیر و الانتشار اطلاعیه ها و اگهی ها مربوط به شزکت در ان نشر شود .
در اخرین مرحله مدیران تصفیه موظف به کارهای جاری و تعهدات و وصول مطالبات و تقسیم دارایی شرکت می باشند.

ثبت شرکت مسئولیت محدود

نکات مهم راجع به انتشار اوراق قرضه قابل تعویض با سهام و قابل تعویض به سهام

روش های ارزش گذاری برند کدام اند؟

شرکت ,تصفیه ,انحلال ,فعالیت ,مدت ,یک ,انحلال شرکت ,می باشد ,مجمع عمومی ,شده باشد ,شرکت می

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

همسفران نمایندگی دانیال اهواز Mae's notes ساعت مچی بند چرمی الیزابت و مارگاریتا Maxine's info atevitpar دزفولی بیاموزیم lokawapart گروه تاریخ متوسطه دوم استان کردستان آدم ها از دور دوست داشتنی ترند سایت تفریحی و سرگرمی آباژور